Raroa web design Timisoara
servicii web grafica flash programare web cerere oferta
Web design Logo design Flash site Aplicatii web Portofoliu
Creare site Carti de vizita Animatii flash Magazin online Comanda acum!
Redesign site Print design Banner flash Programare web Preturi web design
Promovare site Brosuri Felicitari Portal Testimoniale
Web site Mape prezentare CD de prezentare Administrare site Estimare gratuita
Reclama web Pliante E-cards Optimizare site Contact
SEO Timisoara Grafica vectoriala Banner web Site PHP
 

web design

  estimare gratuita | portofoliu | contact
Web design TimisoaraRaroa Design este o firma de Web Design din Timisoara, Romania, care se ocupa cu crearea de site-uri web statice si dinamice si realizarea de pagini internet.

Servicii Web oferite de Raroa Design: Web Design, redesign Site, webdesign, intretinere site web, optimizare si promovare site web, programare web (magazin online, CMS, aplicatii complexe).

Web design inseamna conceperea de site-uri web, adica structura site-ului, designul interfetei grafice, integrarea html precum si legarea paginilor interne. Designul propus va fi integrat astfel incat sa poate fi usor de optimizat pentru motoarele de cautare.

Site-ul poate fi integral in flash sau doar partial, dupa dorinta clientului. Site-urile flash, prin animatiile lor, au un impact superior asupra vizitatorilor, dar si o imbinare de site html cu elemente flash poate avea efectul scontat.

Web design mai inseamna si site-uri cu baze de date si content management system (modul de administrare), care organizeaza si faciliteaza accesarea unei cantitati mari de informatii de catre utilizator.