Raroa web design Timisoara
servicii web grafica flash programare web cerere oferta
Web design Logo design Flash site Aplicatii web Portofoliu
Creare site Carti de vizita Animatii flash Magazin online Comanda acum!
Redesign site Print design Banner flash Programare web Preturi web design
Promovare site Brosuri Felicitari Portal Testimoniale
Web site Mape prezentare CD de prezentare Administrare site Estimare gratuita
Reclama web Pliante E-cards Optimizare site Contact
SEO Timisoara Grafica vectoriala Banner web Site PHP
 

magazin online

  estimare gratuita | portofoliu | contact
Magazin online TimisoaraRaroa Design este o companie de Web Design pentru Timisoara si Arad, Romania, care se ocupa cu crearea de magazine virtuale, online, cu sitem de adminisrare in limba romana, la comanda, usor de administrat.

Magazinele online incep sa fie o afacere tot mai profitabila. Multi inteleg avantajul de a cumpara online: produsele cumparate online sunt mai ieftine pentru ca intretinerea unui magazin clasic este mai costisitoare decat intretinerea unui magazin virtual.

Produsele dumneavoastra vor fi aranjate pe sectiuni in magazinul online pe care vi-l doriti, in functie de importanta lor. Produsele se pot introduce de catre dumneavoastra prin intermediul unui panou de administrare care va fi intuitiv si usor de folosit.

Optiunea unui magazin online este inspirata din mai mlte motive: este deschis 24 de ore pe zi, este accesibil oricarei persoane fizice sau juridice cu acces la internet, iar cumparatorul poate selecta produsele dorite pentru a le adauga in cosul virtual, poate fi anuntat in legatura cu ultimele promotii etc.